Success Dental Company

 

Betere Kwaliteit, Glimlach gemakkelijk.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaat
Het succes is een professionele manuafacturer, houden wij van de kwaliteit van de producten en de goede dienst.

—— Jonny

De legering dat de Succesopbrengst één van de beste kwaliteit versus prijs is u kan van China krijgen.

—— Soumil

Ik ben een verdeler in India. Mijn Cliënten houden van hun legering omdat de legering zeer makkelijk te gebruiken is en de prijs en de kwaliteit zijn onverslaanbaar.

—— Anuj

Ik ben online Chatten Nu

Success Dental Company

Bedrijf Front
De Tentoonstelling AEEDC van Doubai
Het Zuiden van de Guangzhoutentoonstelling Tand

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Dedeco, ELA, Tijgerinstrument, Sanxin
Aantal werknemers : 100~150
Opgericht Jaar : 1978
Export pct : 70% - 80%

Success Dental Company verstrekt tandproducten van laboratoriumgebruik aan klinisch gebruik. Het bedrijf is gebaseerd in Hong Kong waar vrijhandelsstad genoemd geworden is. Onze fabriek wordt gevestigd in Dongguan. Het bedrijf werd gevonden in de jaren '70 en is altijd het hoogste bedrijf onder alle concurrenten geweest. Na verscheidene jaren, heeft Success Dental Company zich aan het verschillende deel van China en plaatsend verkooppunt door grote steden uitgebreid.

 

Het succes Tand voorziet klanten van de hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt met een concurrerendste prijs. Van kliniek aan laboratoriummaterialen, hulpmiddelen, en machines.

 

Onder M. de leiding van Henry Lam's, wordt het personeel altijd geloofd de klanten in hun beste belang zijn. Aldus, Succes Tandco. die niet alleen elke dag maar ook honger voor tevredenheid van klanten vooruitgaan. Dit zijn de redenen waarom vele lokale en buitenlandse grote tandbedrijven en merkklanten Success Dental Company kiezen.

Het bedrijf is gebaseerd in Hong Kong waar vrijhandelsstad genoemd geworden is. Het heeft fabriek wordt gevestigd in Dongguan geassocieerd. Het bedrijf werd gevonden in de jaren '70

en begin sindsdien te groeien. Bij de jaren '80, heeft Success Dental Company zich aan het verschillende deel van China en plaatsend verkooppunt door grote steden uitgebreid.

 

In 2010, verwierf Success Dental Company Tand de Legeringsvervaardiging van Sanxin en begint om de producten overzee uit te voeren. Sedertdien heeft Success Dental Company reeds met vele verdelers over de hele wereld met inbegrip van India, Pakistan, Iran, Philippe, Maleisië, Yemen, Bolivië, en meer samengewerkt.


Onder M. de leiding die van Henry Lam's, Success Dental Company niet alleen elke dag maar ook honger voor tevredenheid van klanten vooruitgaan. Dit zijn de redenen waarom vele lokale en buitenlandse grote tandbedrijven Success Dental Company kiezen.

Success Dental Company verstrekt een verscheidenheid van tand materieel voorraden en materiaal. Succes Tandnadruk bij het voorzien van klanten van het beste product dat momenteel op de markt met laagste mogelijke prijs beschikbaar is.


Het succes Tand is de erkende handelaar op merken zoals Dedeco, ELA, Ugin, Edenta, Sanxin enz.


Het succes Tand verstrekt ook tandlegering voor tandlaboratorium gietende gebitten.

Elk personeel in ons bedrijf is buitengewoon op hun professioneel gebied en bereid om u op uw verzoek bij te staan!

 

Contactgegevens
Success Dental Company

Contactpersoon: Miss. Amy

Tel.: 86--13826542620

Fax: 86-755-25579270

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!