Success Dental Company

  • China Success Dental Company Bedrijfsprofiel
  • China Success Dental Company Bedrijfsprofiel
  • China Success Dental Company Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Zuid-Amerika, Oost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: Dedeco, ELA, Tijgerinstrument, Sanxin
Aantal werknemers: 100~150
Opgericht Jaar: 1978
Export pct: 70% - 80%

Inleiding

Success Dental Company verstrekt tandproducten van laboratoriumgebruik aan klinisch gebruik. Het bedrijf is gebaseerd in Hong Kong waar vrijhandelsstad genoemd geworden is. Onze fabriek wordt gevestigd in Dongguan. Het bedrijf werd gevonden in de jaren '70 en is altijd het hoogste bedrijf onder alle concurrenten geweest. Na verscheidene jaren, heeft Success Dental Company zich aan het verschillende deel van China en plaatsend verkooppunt door grote steden uitgebreid.

 

Het succes Tand voorziet klanten van de hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt met een concurrerendste prijs. Van kliniek aan laboratoriummaterialen, hulpmiddelen, en machines.

 

Onder M. de leiding van Henry Lam's, wordt het personeel altijd geloofd de klanten in hun beste belang zijn. Aldus, Succes Tandco. die niet alleen elke dag maar ook honger voor tevredenheid van klanten vooruitgaan. Dit zijn de redenen waarom vele lokale en buitenlandse grote tandbedrijven en merkklanten Success Dental Company kiezen.

Geschiedenis

Het bedrijf is gebaseerd in Hong Kong waar vrijhandelsstad genoemd geworden is. Het heeft fabriek wordt gevestigd in Dongguan geassocieerd. Het bedrijf werd gevonden in de jaren '70

en begin sindsdien te groeien. Bij de jaren '80, heeft Success Dental Company zich aan het verschillende deel van China en plaatsend verkooppunt door grote steden uitgebreid.

 

In 2010, verwierf Success Dental Company Tand de Legeringsvervaardiging van Sanxin en begint om de producten overzee uit te voeren. Sedertdien heeft Success Dental Company reeds met vele verdelers over de hele wereld met inbegrip van India, Pakistan, Iran, Philippe, Maleisië, Yemen, Bolivië, en meer samengewerkt.


Onder M. de leiding die van Henry Lam's, Success Dental Company niet alleen elke dag maar ook honger voor tevredenheid van klanten vooruitgaan. Dit zijn de redenen waarom vele lokale en buitenlandse grote tandbedrijven Success Dental Company kiezen.

Dienst

Success Dental Company verstrekt een verscheidenheid van tand materieel voorraden en materiaal. Succes Tandnadruk bij het voorzien van klanten van het beste product dat momenteel op de markt met laagste mogelijke prijs beschikbaar is.


Het succes Tand is de erkende handelaar op merken zoals Dedeco, ELA, Ugin, Edenta, Sanxin enz.


Het succes Tand verstrekt ook tandlegering voor tandlaboratorium gietende gebitten.

Ons Team

Elk personeel in ons bedrijf is buitengewoon op hun professioneel gebied en bereid om u op uw verzoek bij te staan!

 

China Success Dental Company Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter